maanantai 18. toukokuuta 2009

Olen paljastautunut

Lähetin viime viikolla viimeisen SNY-paketin. Salaiseni oli tämän kierroksen ajan Orvokki.

Helmikuussa lähetin hänelle ison paketillisen lankaa, hiukan namia, sukkapidikkeitä ja sinisen asustesetin Karusellista neulottuna. Ja myöhemmin saman kuun aikana laitoin hänelle pari orvokkinappia, ranteenlämmittimet silkkivillasta, lyhyet bambupyöröpuikot ja puikkomitan.

Maaliskuun paketissa oli pellavaloimi, pari kerää lankaa, tuikkuja ja niiden polttamiseen soveltuva kippo, namia, nappeja ja tarroja.

Huhtikuussa muistin Orvokkia orvokein, samassa paketissa oli myös kimalle- ja pörrölankaa sekä käsiä hoitavaa sinkkivoidetta kätevässä spraypullossa.

Toukokuussa laitoin ensin puikkopussukan kolmen bambuisen sukkapuikkosetin kanssa. Ja sitten siinä paljastuspaketissa oli lisää lankaa, villaa ja hahtuvaa, puuvillaa ja ohjeita vauvaneuleisiin lisäksi yhdet itseneulomani villavaippahousut. Orvokki kun taannoin paljasti että hänestä on tulossa mummo! Onnea vielä kerran tulevasta statuksesta!

----

Meillä tytöt lähtevät huomenna leirikouluun. Sitä varten on tänään pakattu jos jotakin. Nyt on auton peräkontti täys tyttöjen uima-, uni- yms kampetta, aamulla sitten reippaasti viemään tytöt koululle (ei noine kantamuksineen voi niitä laittaa taksin kyytiin).

Huomenna menen testaamaan hygieniaosaamistani ja viemään labraan salmonellanäytteen tulevaa työmaata varten. Pitäkäähän hygieniapassin suorituksen puolesta peukkuja :)

1 kommentti:

  1. Pitää paikansa sain tuon hurjan listan kaikenlaista kivaa josta kiitän sinua salainen ystäväni Ixu.
    Tänään koulin kukantaimet isonpaan purkiin joten nyt jänskätään rupeeko ne kasvamaan. :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers