tiistai 11. elokuuta 2009

Mukavampaa!


Viimeviikolla posti oli tuonut meille tällaisen ihanuuden... Itseasiassa jo torstaina, mutta vasta nyt muistin siitä ilmoitella. Kiitoksia Niinalle! Anna-mollamaija on ollut kovasti leikeissä mukana. En millään meinannut raaskia antaa sitä lapsille; mieli teki laittaa se ihan vain hyllylle tarkkailemaan tapahtumia.

Pitkään seuraamassani blogissa Atziina on neulonut aivan käsittämättömän määrän aivan käsittämättömän ihania villavaippahousuja, ja nyt hän julkaisi niihin ohjeen. Taidan itsekin ottaa moiset puikoille kunhan parit villatakit on saatu neulottua pois alta...

Salaisen neuleystäväni tiedot sain tänään :) Jonkinlaisia etiäisiä olen tainnut minäkin saada, kun aiemmin kesällä osasin ostaa jotain, jolla luulisin voivani hemmotella salaista ystävääni.

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Toivottavasti toisetkin saavat nyt tehtyä paljon mukavia villiksiä :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Lahjassani oleva oranssi Seiska Veikka on parin vuoden takainen väri. Minustakin se on upea! Tapion kaupassa näyttäisi värikartan mukaan olevan oranssia väriä vielä, mutta kannattaa ensin laittaa meiliä ja kysyä onko se todellakin oranssia. Mulle kävi joskus turkoosin kanssa niin, ettei se sitten ollutkaan oikeaa turkoosia vaan sinistä, vaikka värikartassa näytti turkoosilta. Myös Maijassa on komea oranssi valikoimissa.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers