maanantai 30. marraskuuta 2009

Marraskuun SNY-paketti


Postilaatikossa majaili tänään pakettikortti ja kävin sen kauppareissulla noutamassa, kauppareissulla jonka suurin innoittaja oli jääkaapista loppumaisillaan ollut maito ja suklaahampaan kolotus... Kotona avatussa paketissa oli Fazerin sininen levy, kolme kerää Novitan Jumboa ja kerä Palmaa sekä kortti. Eli tänään on tuplaten niin makea päivä kuin eilen :)

Jumbot alkoivat supattaa heti haluaan päätyä päähineeksi. Saapi nyt nähdä mitä heille keksin :) Itse vähän mietin, josko heistä saisi muokattua "vierastossut". Jumbo onkin itselleni ihan uusi tuttavuus.

Kiitos Sny!

3 kommenttia:

 1. Hienoa kuulla että paketti oli iloinen yllätys vaikka hivenen myöhässä olinkin. Ja jos töppöset teet niin sellaista vilukissaa ei olekaan jonka varpaat ei voissa lämpöisenä pysyisi. =)

  VastaaPoista
 2. Heips!
  Mie oon täällä nyt niin nolona... Kävin hakemassa juuri postista jymy-yllärini. Se on niin ihana, että!! Mie oon aivan liikuttunut.. Miun paketti saa nyt vallan ala-arvoisen arvosanan, nolottaa oikeesti! Mie tästä ponnistan ja paikkaan mokani, odotahan vain ;)
  Kiitos siis aivan mielettömän ihanasta ylläristä!

  VastaaPoista
 3. Hih! Kuules Kikka, ei tarvii mitään enempää kuin mitä sinun lähettämässäsi paketissa oli :) Mä nyt vaan tykkään hemmotella ihmisiä silloin kun siihen on mahdollisuus. Turha noloilla! :D

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers