maanantai 30. marraskuuta 2009

Väsynyt mutta hyväntuulinen

Noin viikko sitten mielessäni alkoi itää ajatus siitä että menisin auttamaan ystävääni kotinsa siivoamisessa, hän kun on ollut selkänsä puolesta hyvin vajaakuntoinen pitkän aikaa ja kodinhoito on jäänyt varsin heikoksi. Kysyin toista ystävääni mukaan ja tätä sitten keskenämme suunnittelimme ja nyt sunnuntaina pakkasimme kimpsut ja kampsut autooni ja läksimme melko aamusta kohden Helsinkiä.

Perille pääsimme jokusen kymmenen kilometrin harhaan ajon jälkeen ja ryhdyimme oitis kahvinkeittoon :) kun vein ystävälle myös kahvinkeittimen. Siitä ei ole tietoa että kauanko kahvinkeitin vielä jaksaa kahveja keitellä, mutta on nyt kuitenkin.

Sulatimme umpijäätyneen pakastimen jotta sitä voi taas käyttää, siivosimme vc/kylpyhuonetilat, pesimme pyykkiä, kokosimme sängyn, imuroimme ja moppasimme lattiat, pesimme ikkunat "olohuoneesta" sisäpinnoilta, ripustimme verhot ja jouluvalot, teimme ruokaa ja söimme, leivoimme joulutorttuja ja pipareiksi menneitä pipareita.

Siivouksessa ja etenkin pakastimen sulatuksessa oli apuvälineenä höyrypesuri, jollaisen haluaisin ehdottomasti itsellenikin.

Sillä lähti jopa sellaiset tahrat melamiinipinnasta, jotka eivät olleet hankaussienellä lähteneet, todella "tatinoitunut" uuniritilä muuntui sen avulla kuin uudeksi, uunipellitkin se puhkui uudenveroisiksi! Puhumattakaan siitä että ilman höyrypuhdistinta olisi pakastimen ikiroudan sulatukseen mennyt aikaa enemmän kuin se reilu tunti.

1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers