maanantai 14. joulukuuta 2009

Lekurissa käyty

Mullahan on tuo oikea olkavarsi jäytänyt ja kipuillut nyt viikon verran. Tänään sitten viimein pääsin lähtemään lääkärissä käymään ja sainkin vähäsen tujumpia särkylääkkeitä. Kipu on toki yhä olemassa, muttei enää päälimmäisenä mielessä. Rasitusvammahan siellä lääkärin mielestä on ja sellaisena sitä nyt hoidetaan ja jos vielä parin päivän kuluttua on yhtä kipeä, niin sitten täytyy varata aika omalle lääkärille.

Jännää oli se, etten ehtinyt silmukkaakaan neuloa päivystysjonossa! Pelkäsin että lääkäri käskisi laittaa neulomukset telakalle siksi aikaa kunnes käsi on kunnossa, mutta tuo (mies)lääkäri sanoikin että neulominen on mitä parhainta kuntoutusta tuolle ojentajalihakselle! :o

Sain myös puhelimeni huollosta tänään. 8. päivä sen vein ja nyt jo tuli takaisin! Aika pian tuli!

Lääkärireissulla poikkesin myös postista hakemassa yhden paketin. Sen sisältöä en ole vielä kuvannut, koitan ennättää huomenna sen tehdä. Tästä paketista kiitokset kuuluu Joulumuorin apulaiselle Neilille.

Kesällä sain Einiltä yhden lasisen valaisimen ja tänään oli mies viimein ripustanut sen kattoon ruokapöytämme yläpuolelle... Tuon pienen hehkulampun tilalle tuonne varmaankin hankitaan "Globo" -energiansäästölamppu. Sellainen vähän muhkeampi lamppu ikäänkuin paremmin sopisi tuonne.

Mutta nyt taitaisi olla aikaa ottaa yksi särkylääke lisää ja mennä nukkumaan... Alkaa taas pilkityttämään siihen malliin. Huomenna tarttis sitten oikein kunnolla ottaa niskasta kiinni ja alkaa raivaamaan vaikka jo eilen vähäsen aloittelinkin; liinavaatekaappimme on aika hyvällä mallilla :)

1 kommentti:

  1. Mullekin fysioterapeutti suorastaan tyrkytti neuleterapiaa sormien nivelrikkoon. Liikkeessä pitää olla, ja mielekkäämpää se kuin jonkun pallon puristelu :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers