maanantai 21. joulukuuta 2009

Vierasta...

Mun rakas iMac otti ja kirahti :( Ilmeisesti vika on kuitenkin virtalähteessä eikä koneen muissa komponenteissa. Kone kun sammuili itselleen tämän tästä reilun kuukauden ajan ja loppuviimeksi ei meinannut millään käynnistyä. Sitten eräänä aamuna se ei todellakaan enää käynnistynyt.

Mies sitten kokosi mulle jonkinkaltaisen koneen (powerMac G4 vuodelta 2000 ja 40 Gb kovoa, 450MhZ ja 1 Gb välimuistia) käyttöön; onhan tämä toki tyhjää parempi, muttei tietenkään ole mun... Pitää mennä mäkkikaupoille sitten kun on vähäsen enempi rahaa. MacPro se tulee olemaan ja rahaa siihen tulee palamaan, mutta jotenkin meni luotto noihin pieneen tilaan rakennettuihin laitteisiin. Power/Pro mäkkiin kun voi kaikkia komponentteja vaihdella mielensä mukaan ja mahdollisesti jopa "puucee"-laitteiden rautaosat sopivat...

Tyttären synttärit vietettiin tänään ja pikkutaiteilija sai paljon kyniä ja muuta taiteilijatarviketta paljon.

1 kommentti:

  1. Mun pomol oli iMac, josta meni virtalähde. Se sammuili itsestään. Se kävi liikkeessä, jossa vaihdettiin virtalähde, ja sit toimi taas. Nyt se iMac on risa, meni komponentit, jotain alkoi vuotamaan, sellaiset pienet pyöreät "pytyt". No, siinä on toimiva virtanappi. Ukko aatteli vaihtaa ne "pytyt", kondensaattorit, kongit... en tiedä, mitä ne nyt olikaan. Ja siinä ois oiva "surffilauta" jollekin.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers