maanantai 3. toukokuuta 2010

Nätti päivä pihalla

Aloittelin päivän pyykkäämällä. Ajattelin myös ottaa taasen käyttöön tuon "kakkospyykkärin" eli saunalla majailevan pyykinpesumassiinan, nyt kun vesiletku ei enää jäädy :) Ja pihallakin varmaan pyykit kuivuvat hienosti. Jos saisin pojan synttäreihin mennessä pyykkivuoren selätettyä. Siis synttäripäivä on perjantaina mutta vietämme synttärit vasta ensiviikon sunnuntaina jolloin on enempi mahdollisuuksia saada vieraita paikalle.

Pihamaalla pitää tänään vähäsen siivoilla lumiläjien alta paljastuneita roskaläjiä ja onhan tuon "pienen" koiran tuottamaa sitä itseäänkin tuolla aika melkoisesti. Kompostisäiliö pitää myös tyhjentää jotta sinne mahtuu taas lisää tavaraa... Sitä tässä vaan mietin että mistä otan kaiken energian kaiken tuon tekemiseen? No jos vaikka alottaisi siitä pyykkikoneen virityksestä käyttökuntoon... Vaikkei saunalla sitten pesisi kuin koneellisen päivässä, niin sekin on eteenpäin tämän hillittömäksi kasvaneen himaläjän pienentämisessä.

Niin juu ja lauantaina oli ihan kiva päivä. Miehen bändi soitti suunnilleen loistavan keikan, jolla kuultiin ihan spontaaneja sovituksia tutuista biiseistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers