keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Uusi kiva näppis

Tänään se sitten saapui viimeinkin. Uusi ihana ja toimiva sekä kaunis littuskainen Applen näppis (ja toinenkin) skandeilla varustettuna. Enää ei tarvitse numeroita näpytellä tuosta kirjainten yläpuolelta, kun on viimeinkin takkuamaton näppis. Mies saa viedä mun vanhan näppiksen treenikselle kun on kironnut että win-näppis ei toimi likikään täydellisesti. Tosin miten voisikaan; win-näppis on tarkoitettu wintoosalle ja Applen näppikset ompuille...

Lähetin tänään matkaan kasan peittotilkkuja. Myös pari muuta pakettia lähti samalla reissulla kun näppispaketit kävin noutamassa. Minulla oli tänään siis treffit! Treffit TNT:n kuskin kanssa paikallisella kyläkaupalla kun en voinut olla varma että olisinko kotona siihen aikaan kun hän ennättää tänne, joten ehdotin tapaamista sitten tuolla kun esikoinen piti jokatapauksessa käydä musiikkikerhosta hakemassa.

Elintarvikealan lakon vuoksi väänsin sitten tänään ison laatikollisen makaronilaatikkoa, että miehellä on jotain evääksiotettavaa (pitää vielä tällätä pakastimeen isompi osa).

Mutta kaipa tästä saisi mennä tuonne petiin, että jaksaa taas huomenissa touhuta vähäsen sitä ja tuota...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers