perjantai 7. toukokuuta 2010

Hohhoijaa

Hitusen hermostuttaa jo valmiiksi ensi maanantai. Vähän ennen kuin herää niin tarttis olla jo hyvän matkan päässä työhaastattelussa. Iiik!

Tänään pitää käydä kaupassa tankkaamassa maitoa, muuten tuota sapuskapuolta onkin ihan kiitettävästi. Tänään pitää myös saada valmiiksi yksi sytomyssykkä kun olen sellaisen luvannut S&S:n keräyspisteeseen toimittaa :) Myös ompelukonetta pitää koulutella tänään; niitä äitienpäivälahjoja voisi vaikka ommella valmiiksi jos sitten lauantai-illalla saisi ne täyteltyä ja viimeisteltyä... Täytevanu kun on vieläkin ostelematta. Samalla kun täytevanun ostaa, niin pitää ostaa tuohon ompelumasiinaan uusia puolia, en todellakaan tiedä minne olen ne kolme muuta koneen mukana tullutta puolaa onnistunut säilömään... Jossain tosi hyvässä tallessa ovat kun en ole löytänyt.

Tänään tulee kolme vuotta täyteen siitä kun olen itse viimeksi saanut antibioottia... Tänään siis poika täyttää 3 vuotta! Mihin ihmeeseen se aika hupenee? Meillä on hyvin ja erittäin tahdokas pienimies joka haluaa auttaa kaikessa mutta jos asiat menee pyllylleen, niin silloin sen kyllä kuulevat kaikki kilometrin säteellä olevat elolliset ja elottomatkin... Synttärikekkerit järjestetään vasta viikon päästä sunnuntaina kun tämä viikonloppu on äitienpäiväviikonloppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers