maanantai 19. heinäkuuta 2010

Paketteja, paketteja, paketteja ja paketteja..

Aamulla tuli tekstiviesti että Matkahuollossa olisi mulle paketti. Myös Itella lähetti mulle tekstaria että paketti olisi noudettavissa postista. Ja tokihan niitä piti sitten lähteä hakemaan. Ja koska siskon poika täyttää vuosia kuunvaihteessa, niin siihenkin pakettiin pitää jotain tehdä/ostaa. No, ajattelin tehdä sillä onhan Matkahuollon paketissa painovärit. Läksin moottoripyörällä Loimaalle pakettia noutamaan ja siinä samalla sitten piipahdin Kangaspeikossa ostamassa kangasta. Eli nyt oli jo kyydissä paketti ja 4,5 metriä kangasta. Kotimatkalla pysähdyin kyläkaupalla noutamassa paketin ja köytin sen tarakalle. Kotiin tultua oli vielä postilaatikossa paketti.


Lankahullun kesäyllätyksen kakkospaketti Ingeltä! Olikohan paketin toinen teema vihreä???

Kivoja lasinalusia. Ihanaa Kamenaa. Kivoja nappeja. Rätväköitä servettejä. Mukavia tuikkuja. Herkullisia nameja. Oli vielä kiva korttikin, mutta poika omi sen; oli siinä ja tuossa että ehdin sen lukea! Suklaa oli ennättänyt jossain välissä hiukan sulahtaa, mutta hyvää se oli kuitenkin. Mistä tiesitkään että tuo pistaasipähkinäsuklaa on yksi superherkuistani... Pari tuntia jääkaapissa niin olivat tuhoamiskunnossa.

Tänään tosiaan sain uusia painovärejä (mustaa ja peittovalkoista) ja pitihän niitä oitis päästä kokeilemaan... Tytöt halusivat Hello Kitty -kuvia.


Tuollaisia sain aikaan. Kaipa se malliltaan näyttää?

1 kommentti:

  1. YESS! Sehän oli vihreä. Harmi että suklapatukat sulivat, mutta mitä sille voi kun aurinko paistaa? :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers