lauantai 17. heinäkuuta 2010

Raitisilmamyrkytys

Sellaisen sain tänään. Aamulla vein muksut miehen vanhemmille tuohon parin kilometrin päähän ja tulin takaisin kotiin ja pynttäsin itseni ajotamineisiin. Uusi Buff -kaulurikin pääsi käyttöön ettei ötöt tunnu kaulalla niin ikäviltä... Eikös ookin somia lampaita? Sääli että tuo mäkättäjä ajelee skootterilla, mutta lammas kuitenkin :)

Sitten Viragon selkään ja motskan keula kohden Sastamalaa missä tänäänkin Lankaliigailtiin. Ilman shopinkeja en taaskaan sieltä päässyt, mutta nyt mopo ei karannut ollenkaan niin pahasti kuin edellisellä kerralla... 9 kerää tarjouslankaa á 2€ -25% ja yksi kiekko hahtuvaa, jonka olin varannut jo hyvissä ajoin että varmasti sen saan... Joitain ompelutilpehöörejä tuli kanssa osteltua hiukan. Niin ja yhdet puikot, KnitPro Harmony 8 mm 80 cm pyöröt, ihan umpimallia tällä kertaa.

Kotimatkan tein pitkän reitin kautta, nautiskelin ajamisesta ja omien ajatusten kuuntelemisesta. Kotiin tultuani istuskelin pihalla hetken aikaa koiran kanssa ja sitten kävin tälläämässä pyykkimasiinan päälle. Keräsin pihalta kuivat ja toin sisälle ja sitten läksin hakemaan muksuja kotiin. Mummulaan oli poikennut mieheni nuorempi isosisko miesystävänsä kanssa ja he aikoivat leiriytyä asuntoautollaan saunamökille ja sinnehän muksutkin halusivat plutimaan lammessa. siellä olivatkin neljä ja puoli tuntia!!!Keikkaleskenä olen ollut nyt torstai-illasta asti ja se jatkuu ainakin huomisen vielä; riippuu kestääkö äijien kulkupeli sata metriä vai sata kilometriä. Kulkineesta kun hajosi vaihdelaatikko 7 kilometriä ennen Kaustista. Kakkonen siinä tiemmä toimii ja ilmeisesti viitonen.

Huomisen päivän ohjelmassa on lisää pyykkäystä ja sitten kodin siistimistä jos vain jaksaa. Jos kaikki menee niinkuin olen mielessäni ajatellut ja suunnitellut, niin illemmalla (jos mies ei ole ehtinyt kotiin) ompelen. Tuossa on vino pino ompelemattomia kässäpussukoita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers