sunnuntai 26. syyskuuta 2010

SYTYCK -haasteesta

"Muistathan bloggailla kaikista projektin vaiheista! Lopputulos ei välttämättä ole kaikkein tärkeintä, vaan matka miten siihen päädyit. Miten teit esim. materiaali- tai ohjevalintasi? Sattuiko takaiskuja? Mitä uutta opit? Ajauduitko ehkä välillä harhateille? Harjoittelu, tanssi, opit, vanhojen muistelut, epäonnistumiset, lopputulokset ja mietteet projektin ympäriltä ratkaisevat voittajat."

Tässä nyt raskasta musaa, ei siis mitään kansanmusiikkia, in-ear -kuulokkeilla kuunnellen (ja muun maailman ulos sulkien) olen miettinyt tätä omaa haastettani. Palmikoita. Pitkään mulla on jo ollut haaveena neuloa Tikrun Sylvi tai Vihervaara. Oikeastaan molemmat. Ohjeetkin on jo olleet tulostettuina tovin jos toisenkin. Vihervaaraan olen jo langatkin ostanut! Mutta siinäpä se.

Vai pitäisikö lähteä tekemään jotakin "ihan omaa". TTS ohjeet löytyy koneelta ja mitatkin on otettu ihan Tuulian opastuksella (enkä ole niistä onnistunut kutistumaan juurikaan). Vai olisiko oman kokoinen teelmys liian suuri haaste, ehkä tarvitsisi tehdä jotakin jälkikasvulle. Palmikoita löytyy toinen toistaan upeampia mallineulekirjoista, joita kirjahyllyyn on päätynyt. Jokusia mukavia palmikkomalleja olen bongaillut muiden ohjeista, niitäkin voisi ehkä käyttää.

Nyt pitää sitten miettiä että kenelle niitä palmikoita/kaapeleita lähtee tekemään ja mihin vaatekappaleeseen. Onko se sukat vai paita, lapaset vai villatakki. Tai teenkö pipon vai itselleni laukun?

Siinäpä pähkinöitä kerrakseen, haastetta riittämiin.

3 kommenttia:

 1. Jos mulla olis palmikot niin tekisin itselleni :) Mulle valikoitu kirjoneule ja meinaan tehdä kokoluokkaa lapsi. Jotenkin ajatus omasta XXL kokoisesta kirjoneulepuserosta nostaa kylmän hien pintaan ;)

  VastaaPoista
 2. :)

  No eipä tällä meikäläisenkään ruumiinmuodolla ole kauhean mieltäylentävää tehdä itselle; lankaa kun tuppaa kulumaan alun toista kiloa...

  En ole pähkäilyissäni vielä päässyt puusta pitkään :/ Tosin osasyynä on tuo työ jonne olen tällä viikolla raahautunut aamukuudeksi ja päässyt kotiin vasta kolmen jälkeen. Ja tällä viikolla onkin sitten singahdeltu tiistaina ja tänään ympäri kulmakuntia. Eilen ja maanantaina taisin nukkua... Jos viikonloppuna saisin jotain päätöstä tehdyksi.

  VastaaPoista
 3. Ymmärsin, että olet kallistumassa kiireittesi vuoksi pieneen työhön, mutta komppaisin silti kovasti Sylvin puolesta. Olen itse sen tikutellut ja se tulee suurilla puikoilla varsin sutjakkaasti. Se ei ole mikään kaamea savotta, sitä on turha pelätä. Napakka lanka vaan siihen, ettei sitten käytössä veny nilkkoihin ja homma puikoille!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers