lauantai 30. lokakuuta 2010

Liigailtu on taasen

Tänään oli taasen liigapäivä. Aamulla tosin nukutti pidempään kuin vielä eilen suunnittelin, mutta suunnilleen ajoissa kuitenkin pääsin liikekannalle. Oli sikäli poikkeuksellinen reissu, että olin luvannut hakea ystäväni Einin kotoaan ja lähdettiin siitä liikkeelle. Mullehan siinä tuli liki 80 kilsaa enempi ajoa, mutta nyt se on mukavaa kun on Auto joka ei napsuttele ja kitise :)

Kivaa oli taas neuloa kimpassa vaikkei työ kovin paljon edennytkään. Paluukuormassa oli vähän matkaa kolmaskin leidi kun Silmu&Solmun puotipuksu tarvitsi kyydin. Mutta eipä ollut pahan pitkä matka kuljettaa :) Autolla on vaan niin kiva taittaa matkaa.

Neulonnan alla tällä hetkellä siis SYTYCKin toinen kansantanssi; tällä kertaa siis vähäsen modattuna. Neuloin yhden pikkupalmikonkierron (4 kerrosta siis) enemmän korkeutta ja pikkupalmikko on tällä kertaa kuuden silmukan levyinen ja sen toisella puolella on kaksi nurjaa silmukkaa yhden sijasta, eli silmukoita työssä on 3 x 8 enemmän. Nyt toivon että tämä olisi omaan päähäni sopiva laitos. Korkeuttahan tulee vielä vähän lisää kun nuo kolme mallikerran extrasilmukkaa kaventelee pois sitten siellä lopummassa päässä tätä pääasiaa.

Mullahan olisi nyt Sylviin langat jos vain olisi vähäsen enempi tuota valuuttaa, mutta kun eipä ole... Oli pari vähän isompaa laskua jotka piti maksaa pois joten tuli taas sellainen klassinen tilanne; tili tuli, tili meni. Mutta niiden suhteen voi taas hengittää vapaasti pidemmän aikaa.

Mutta nyt sitten pitäisi jakaa (neulonta-)aika kansantanssien ja lapastelun lisäksi tossutehtailulla. Äiti kun toimitti mulle jo kesällä tilkkuja joista pitäisi tehdä Pirteitä palatossuja.

9 paria tulossa
SKY-kierrokselta (salainen kirjaystävä) tiputtauduin pois. Syitä oli parikin, mutta niistä ei sen enempää.

Huomenna tytöt menevät Halloween -discoon ja molemmilla on naamiaisasut oheistarpeineen. Esikoinen on Noutaja elikäs viikatemies mustine kaapuineen ja kasvottomine naamareineen kerallaan verinen viikate. Keskimmäinen on vampyyri mustapinkkeine peruukkeineen, torahampaineen ja viittoineen. Nuoremmalle pitää sitten vielä maalata verinorot kasvomaalein suupieliin. Huu! Tällään siskoksista kuvat jahka ovat huomenna pukeutuneet...

1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers