keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kepeää mietintää

"Lopputulos ei välttämättä ole kaikkein tärkeintä, vaan matka miten siihen päädyit. Miten teit esim. materiaali- tai ohjevalintasi? Sattuiko takaiskuja? Mitä uutta opit? Ajauduitko ehkä välillä harhateille? "

Ensimmäinen kansantanssi meni kyllä penkin alle... Vaikka kuinka lanka oli "oikeaa" niin pienihän tuosta tuli, ainakin omaan päähäni. Taisi tyttäristä toinen saada päähineen.
Kuvakaappaus Knittyn sivulta

Malli on kaunis, se tuon valintaan vaikutti. Jollen ihan väärin muista niin joku FB-kavereista vinkkasi Knittyyn jonkin jutun tiimoilta ja sinne menin "mylläämään" ja tämä päähine sieltä hyppäsi silmille ja suorastaan karjui että tää täytyy neuloa... Mutta luulen että pitää tehdä pienoisia muutoksia tuohon malliin että saan siitä itselleni mieluisan. Pitää laittaa mietintämyssy päähän ja alkaa pähkimään että mihin kohtaan laitan silmukoita lisää ja missä kohtaa niitä sitten kaventelee pois, sillä varmaa on se, että tykkään tuon päähineen päälaen muodosta ja palmikoiden monimuotoisuudesta.

2 kommenttia:

  1. Kaunis malli! Kokeile vahvempaa lankaa tai lisää yksi mallikerta. Neulomisen iloa!

    VastaaPoista
  2. Tuota lankaa mulla on vielä ja värikin on ihku. Otin käyttöön 0,75 mm suuremmat puikot ja lisään kolme silmukkaa jokaiseen mallikertaan. Ja vielä lisäksi laitoin puikoille seuraavan koon silmukkamäärät tuohon reunukseen. Korkeutta teen muutaman kerroksen enemmän, josko sitten onnistuisi omaan kuulaan sopiva koko.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers