keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Ne kiiruut on ohi (tällä erää)

Vuokratyövoimana olemisessa on se huono puoli, että joutuu ensimmäisenä "kilometritehtaalle" kun tuotannosta pitää karsia. Eli pestini ikkunantiivistäjänä on tällä erää loppu, mahdollisesti alkuvuodesta on paluu tuonne.

Toisaalta tässä ennen joulua olisi hyvä olla parempi tulonlähde, mutta toisaalta on mulla töitä kun pitää erinäisiäkin juttuja saada tehdyksi joulumyyjäisiin ja lahjapaketteihin. SNY-emoiluunkin jää nyt paremmin aikaa. Puhumattakaan SYTYCK -neulontoihin...

Viimeisimmästä puheen ollen. Tänään päättelin yhden palmikkobaskerin, mutta se ei ainakaan ennen pingottamista näyttänyt päässäni alkuunkaan baskerilta :( Tässä on muutama totaalisen käsittelemätön kuva tuosta teelmyksestä salamalla ja ilman täällä sisätiloissa kuvattuna ison ruokalautasen päälle pujotettuna. Voihan olla että tämä päätyy esikoisen käyttöön.

Ja eikun uutta puikoille...

3 kommenttia:

 1. Tiedän tuon pätkätyöläisen elämän. Sitä pitää vain ymmärtää, ettei tilanne itsestä johdu ja on otettava töiden välissä kaikki irti työttömyydestäkin, vaikkei se helppoa ole. Onneksi Sinulla on töitä tiedossa - ei tunnu niin lohduttomalta.
  Upean paskerin olet saanut aikaan. Tuo palmikko on aivan upea.

  VastaaPoista
 2. mulle kans tollainen pipa!!!!!!!!!!!!!!!!
  T:Heli

  VastaaPoista
 3. Nonii... Eipä täällä tarvii työttömänä olla vaikkei palkkatöissä kävisikään kun kaikki haluaa jotain neulosta päällensä :D

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers