lauantai 30. huhtikuuta 2011

Ohhoi! Onko täällä enää ketään?

Eilen oli viikon viimeinen työpäivä jonka päätteeksi kovalla kiiruulla mies treenikämpälle pakkaamaan soittokamoja. Tosin siinä välillä/matkalla pyssäsin kyläkaupalta noutamassa Kahelivaintopaketin. Sitten kun olimme miehen pudottaneet kyydistä, matkasimme muksujen kanssa ostelemaan ruokaa ja muuta. enempi kuitenkin sitä ruokaa kun alkoi olla kaapit aika tyhjiä (joku on ollut kuluneen viikon "vähän" väsynyt, äkkiä alkaneesta työstä). Sitten mies takas kyytiin, ja kotiin siivoamaan ja leipomaan. No leipominen nyt ei ollut vaikeaa kun uuniakaan ei tarvittu. Mutta tämän rytökärpänpesän saattaminen ihmisasumukseksi oli ja tullee aina olemaan.

Saimme (keskimmäinen muksuista imuroi) kuitenkin urakan valmiiksi yhtä aikaa kuin naapuri laitteli Tupperwaren astioita pöydälle. Mieshän oli jo aamulla kukonlaulun aikaan pakannut olohuoneen nurkasta "vaatekaappinsa" autoon ja lähtenyt treenikämpälle, josta koko bändin kanssa lähtivät Haapavedelle keikalle. Rapiat 500 kilsaa suuntaan...

Tupperin kutsuillekin saapui jokunen ystävä ja saatiin "leikkinä" mukava käsihoito Mary Kayn tuotteilla. Ei ole kädet tuntuneetnäin kivoilta aikoihin.

Ai niin se Kaheli paketti...

BAMBIA!!!
 Tällainen siis paketin sisältö.
- Laser -tarroja
- Bambi -silityskuvia
- Fasun sininen (vieläkin koskematta, ihme)
- Bambin kuvalla koristettu 150 senttinen rullamitta jossa toisella puolella tuumat
- pari englanninkielistä rintanappia neuleholistille sopivilla fraaseilla ("Olen neuleholisti" ja "Tiedän että Vapiksesta saa ostettua sukkia pariin egeen" näin niinkuin vapaasti suomennettuna)
- Kaksi kivaa merinovilla kerää
- Neljä muumi -tikkaria
- Ihana kerä Noron Silkki/KidMohair/villa -lankaa
- kullanvärisessä laatikossa oli tuo edessään oleva rasia, jossa nenäkoru
- Aivan ihana Martta Wendelinin kortti
- Kivoilla kangaskansilla varustettu muistikirja (huomaa Bambi!)

2 kommenttia:

  1. Oletpa saanut kivan paketin!
    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  2. On täällä vielä porukkaa. Itse olin Joensuussa hoitamassa sairasta pikku Mimosaa, enkä ole ehtinyt koneelle. Eilen satoi rakeita Joensuussa ja tänään Nurmeksessa on myrskytuuli. Joten ihan oikeanlainen vappusää on ollut.
    Tuo pakettisi on kiva. Pakko minunkin osallistúa tuohon SNY juttuun.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers