torstai 5. toukokuuta 2011

Nurinperin vimpulaan ja ylös, hop

Kaikkeen sitä joutuukin :)

Tai pääsee... Rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittamiseen kuuluu mm. trukkikortin ajaminen ja sellainen suoriteltiin tänään. Olihan siinä tekemistä että etupyöräohjauksella olevilla vehkeillä ajanut joutui yhtäkkiä yllättäen sellaisen vehkeen rattiin,  jossa ohjausliike vaikuttaakin takapyöriin. Mitään ei sentään mennyt rikki eikä kukaan loukkaantunut kun pistelin menemään vekottimella. No olenpahan eilisestä viisastunut nyt tuonkin verran :) Vaikka nyt lisenssi trukin kuljettamiseen onkin plakkarissa, niin en kyllä ihan äkkiä ilkeäisi lähteä tuolla työmaan sisätiloissa trukkia siirtämään, kyllä se sen verran hurjaa oli avoimella pihallakin... Tietty jos sitä vaan saisi ajella, niin kai se sitten tuonne selkäytimeen painuisi.

Käsityörintamalla ei ole juurikaan mitään tapahtunut. Norosta olen neulonut villasukkia jo pitkään. Ehkäpä ne tässä piakkoin suostuvat valmistumaankin...

3 kommenttia:

 1. Äläpäs ole noin epämääräinen! Millaisilla trukeilla sut opetettiin ajamaan? Työntömasto- vastapaino vai häh?

  Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että trukilla ajaminen on työssäni se kivoin osa.

  VastaaPoista
 2. Vastapainotrukilla ja sellaisella ihan diesel -käyttöisellä tuolla koululla ajeltiin, työmaalla sitten on sellainen vastaava mutta kaasua polttoaineenaan käyttävä.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut trukkikortista! Kuulostaa hauskalta - olisi varmaan kiva kokeilla joskus.

  Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers