perjantai 16. maaliskuuta 2012

Persehdys

Eilen kävin hakemassa pojan kanssa postia laatikolta. Poika istui pulkassa ja minä kuljin tien viertä pitkin (metsän puolella, jossa oli lunta, ei jäätä) mutta paluumatkallapa sitten pulkka jumittui keskellä tietä makoilleeseen myrskytuulen pudottamaan havuun ja kun menin keskitielle, niin siinäpä kävi klassiset ja löysin itseni maasta makoilemasta pulkan vierestä. Poikakin sai pyllähdyksestäni osansa, kaatuessani löin kyynerpäällä häntä olkavarteen. Itkettiin tovi  yhdessä... Mutta onneksi postin mukana oli kiva väliylläri SNYltä.

Suklaa syötiin pojan kanssa yhdessä lohduksi kaatumisesta.

Paketissa siis patalappu, jossa on joko donitsi tai pelastusrengas. Tosin mä luulen että se on se pelasturengas, mikä mulle kertyy vyötäisille jos syön donitseja :D

3 kommenttia:

 1. Salainen Neuleystävä17. maaliskuuta 2012 klo 9.37

  Väliylläri osuikin sitten juuri sopivaan päivään pyllähdyksen pehmentäjäksi:) Kyllä se kuva tosiaan oikeasti on pelastusrengas. Mutta näytti huomattavasti enempi pelastusrenkaalta ollessaan vielä kiinni kankaassa, missä oli muitakin meriaiheisia isompia kuvia. Siitä lähti tuon kortinkin idea, kun pyörittelin, että mitä kaikkea muuta kuvasta voisi tulla mieleen. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunis välimuistaminen, ajatuksella koottu ja tehty. Suosittelen liukuesteitä kenkiin, itse käytän niitä. Näillä liukkailla ei muuten pääse turvallisesti kulkemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asensin pyllähdykseni jälkeen toisiin jalkineisiini liukuesteet, mutta niiden kanssa ei voi käydä sitten muualla. Nuo kun eivät ole ihan tuosta vaan kenkiin sujautettavaa mallia. Piikit on varsin pitävät.

   Poista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers