keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kuvatonta kiitosta

Kammottavaakin kammottavampi tavarapaljouden hävitystalkoo on piilottanut työpöydältä usb-hubin, joten nyt en saa kuvia ladattua. Eilen piti jo kiitellä postilaatikosta löytyneestä pääsiäislähetyksestä. SNYni oli laittanut kortin, pääsiäisuohoa ja virkatun perhosen magneettitaustalla. Kiitos, mutta siemenet jäävät odottamaan ensivuotta, oli jo niin moneen astiaan ruohoa (ja ohraa) kylvetty ettei tähän kaaokseen sopisi enää enempää. Kuvan kyllä otin lähetyksestä, mutta se on puhelimessa enkä ole jaksanut tämän raivannan keskellä perehtyä mobiiliin blogin pitoon.

Tässä kuva (vähän jälkijunassa) 

3 kommenttia:

 1. Heips,lueskelin päivityksiäsi ja törmäsin noihin laskureihin ;D Ymmärsinkö oikein tuon ekan...? <3 onnea <3 Ihanaa pääsiäistä teille! Toivottelee Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo ensimmäinen laskuri tarkoittaa sitä mitä oletatkin. Vasta nyt kun isovanhemmillekin on tiedot saatettu niin uskalsin laittaa kommenttisi näkösälle :)

   Poista
 2. Salainen Neuleystävä6. huhtikuuta 2012 klo 11.24

  Minullakin tuntuu vuosikertasiemeniä kertyvän: niitä kun aina vuosittain jää pussinpohjalle ja sitten seuraavana vuonna tulee taas ostettua uusia. Pääsiäisruohot ovat täälläkin kasvamassa kahden purkin voimalla. Leppoisaa pääsiäisenaikaa!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers