perjantai 13. huhtikuuta 2012

Monenmoista

Kodin muutostyöt ovat vauhdissa, eivät kovin vilkkaassa, mutta kuitenkin. Tänään sain hankituksi seinälevyihin pehmikkeet (haluan sängyn viereiselle seinälle pehmustetun levy, ettei paljaat kintut/käsivarret hinkkaa yli 160 -vuotiasta hirsiseinää. Isompi levy onkin jo päällystetty, pienempää pitää vielä hiukkasen sahata.

Keskiviikkona kävin näyttämässä pyrstöäni lääkärille ja tuohan sitten paineli ja kopeloi niin että sen jälkeen olen ollut vielä kipeämpi. Murtuneeksi tuo totesi häntäluuni. Näppärästi kahdenkymmenen vuoden välein olen sitä murrellut :/ Ei kiva. Kun tuollehan ei voi mitään tehdä.

Jos nyt menisi vielä toviksi tuonne sohvalle vääntämään lankaa mutkalle ennen huomista neuletapaamista. Tällainen tylsä kuvaton postaus edelleen kun hubi on vieläkin tuolla tavarapaljouden alla. Kaipa tää tästä vielä raivatuksi saadaan.

3 kommenttia:

 1. <3Jaksu hali sinulle! Ihanaista v-loppua koko perheelle ja tsemppiä "pojille" treeniksen kanssa!-Päivi-

  VastaaPoista
 2. Salainen Neuleystävä18. huhtikuuta 2012 klo 21.12

  Tsemppiä remontin keskelle ja sen häntäluun kanssa! Täällä on paketin viimeistely menossa ja nyt aionkin olla vähän niihin hommiin liittyen hiukan utelias. Olet monenlaisista i-laitteista täällä blogissakin jutustellut, mahtaako teiltä löytyä iPad?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! iPadia ei löydy, olen korvannut sellaisen jo kauan sitten kännykällä kun en jaksa kuljetella montaa vehjettä mukana :) Mutta puhelin on iPhone 4 jota latailen ja käytän musiikin kuunteluun iPadin kaiutintelakalla :)

    on lähellä sydäntä :)

   Poista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers