torstai 10. toukokuuta 2012

Eikö yhtään noista jää meille?

Pojalla oli 5-vuotissynttärit viikonvaihteessa. Poika pyysi Angry Birds -kakkua ja tällaisen sitten hänelle tein.  Ihan kohtalaisesti onnistui ulkonäöllisesti, maullisestikin.


Päättelin tuossa pari "norskimyssyä" lisää ja mies viereiseltä sohvalta kysyi, että meinaatko kaikki noista laittaa siihen myssykeräykseen. Eikö tuo toinen noista voisi ainakin jäädä omaan käyttöön. Totesin että olinkin jo ajatellut jättäväni enemmän langanpäiden päättelyä vaatineen omalle tulokkaalle.

Niin, jos kaikki eivät ole hoksanneet tuolla sivun alalaidassa olevaa laskuritikkua, niin kerrottakoon tässä nyt ihan suoraan, että meille on elokuulla tulossa neljäs tenava :)


Tänään oltiin pojan kanssa paljon ulkona. Koulittiin 24 taimipottia tomaatteja (3-4 tainta per purkki ja ne jaettiin "yksiöihin") ja jonkin verran vesimelonin taimia jaettiin omiin yksiöihinsä. Vielä pitäisi jostakin kehittää jonkinlainen pieni mutta isohko kasvihuone. Varmaan kyhätään vanhoista ikkunoista...

9 kommenttia:

 1. Eikä.. ihanaa, onneksi olkoon tuhannesti. Olet sinä melkoinen supernainen, muista mietinnät ennen kolmosen hankintaa ja nyt tulee neljäs.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanaa! Onnittelut koko perheelle.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon, vauvat ovat aina yhtä ihkuja, oli ne omia tai muiden. Meille on tulossa 9.lapsenlapsi syyskuun alussa. t: onnellinen mummi

  VastaaPoista
 4. *Oi, paljon onnea masuasukin johdosta koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Onnea täältäkin. Jos uusia kestovaippoja tarviit niin mulla on vielä hyvin varastoa.. ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea tulevasta pikkuisesta! <3

  VastaaPoista
 7. Salainen Neuleystävä14. toukokuuta 2012 klo 21.27

  Oi, onnea isosti pienestä ihmisestä! Täällä valmistellaan viimeistä pakettia ja sinne taitaakin sujahtaa mukaan jotain ihan pikkuistakin.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, paljon onnea raskaudesta!!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers