keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Oh Brother

Jokusia vuosia sitten ostin itselleni ihka uuden ompelukoneen. Brother -merkkisen. Pitkään jo kirosin kun toisinaan teki epämääräistä hyppytikkiä ja viimeaikoina ei suostunut ompelemaan enää mitään. Lainasin joksikin ajaksi anopin ikivanhaa Evaa, mutta kun sille oli käyttöä omistajaosoitteessaan, niin jouduin sen sitten palauttamaan. Seuraavana päivänä vein velipojan sitten huoltoon.

Pari päivää kone oli huollossa ja sitten korjaaja soitti että kone olisi kunnossa, mutta seuraavaa korjausta ei siihen enää kannata tehdä; sisäosat ovat kuluneet niin pahasti että ne tarvitsisi vaihtaa eikä noin vanhoihin niitä enää saa... Kone on muistaakseni noin 6 vuotta vanha... Että se siitä.

Nyt pitäneekin sitten laittaa pikkuhiljaa sivuun jokusia roposia, että voisi sitten muutaman vuoden kuluttua ostaa jonkin vähän kestävämmän koneen.

Nyt sitten tarttis ottaa itsestä niska-pers -ote ja ryhtyä silppuamaan kankaita. Josko sitä saisi tehtyä jotain tuolla vastahuolletulla koneella ja saumurilla, johon ostin juuri 10 kpl uusia neuloja jotta voi niitäkin taas katkoa :)

Tällaista kuvatonta kertomaa tällä kertaa. Ehkä seuraavassa "numerossa" on jo jotain näytettävääkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers