perjantai 18. toukokuuta 2012

Lisää pääkappaleita

Sny yllätti jälleen pienellä välimuistamisella. Suklaa oli mainiota ja siemeniä laitellaan kohtapian maahan. :) Kiitoksia!
 Ja illan kruunasi mukavan värinen auringonlasku. Tummaa ja synkkää metsää vasten se oikein korostuu.

Toinenkin superihana paketti saapui tänään. Ostin sitten PaaPiilta tulokkaalle bodyn ja kilikatti-helistimen sekä itselleni bambi-kuosisen kestokassin. :) Ihania, eikö vain!!!


 Tänään ompelin puhkinukutun lakanan reunoista ja loppuunistuttujen farkkujen punteista lapsille lippiksiä. Mielestäni onnistuin ihan kivasti. Ainoat uudet jutut näiden tekemisessä olivat lankojen lisäksi nuo koristeet. Nekin jo vuosia ompelulaatikossa marinoituneet.2 kommenttia:

 1. Salainen Neuleystävä19. toukokuuta 2012 klo 13.32

  Onpa näppärän näköisiä lippiksiä! Tuohon ompelukonejuttuun alempana: suosittelen Berninaa. Ne on kalliita, mutta sisuskalut on rautaa niin että eivät ihan heti kulu puhki ja sijoitukselleen saa kunnon vastineen. Mulla on 3-4 vuotta vanha kone ja kerran on ollut huollossa rasvailtavana vähän perusteellisemmin, muuten on oma puhdistus riittänyt. Varsinkin jos on sellainen mekaaninen eikä elektroninen kone, niin ne on aikalailla ikuisia kun myös kuori on rautaa eikä muovia. Eivät paljon hetkahda, vaikka joku pudottaisi koko koneen lattiallekin! Nimimerkki aikoinaan sisarusten kanssa touhutessa äidin vanha Husqvarna taisi saada kyytiä välillä ihan lattialle saakka ja vieläkin toimii hyvin.. :) Siinä koneessa ei yksikään osa taida olla muovia, sellainen vihreä kone kaiketikin alunperin 70-luvulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meidän nurkilla kiertelee aina toisinaan ompelukonekauppias esittelemässä vaihtokoneita jotka on takuuhuollettuja. Taidan poiketa seuraavan kerran katsomassa, että millainen tarjonta olisi kun Työväentalolle pysähtyy.

   Poista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers