maanantai 28. toukokuuta 2012

Vauhdikas viikonloppu takana

Miehellä oli siis kaksi keikkaa viikonloppuna ja minä olin lupautunut ottamaan keikoista kuvia. Ensimmäinen keikka oli helppo kuvattava :/ Porukka ei ollut vielä arkipuuhistaan ehtinyt paikanpäälle (perjantai ja klo 19) joten oli tilaa hyvin kuvailla. Ulkoilmassa ei lavasavukaan häirinnyt.


Toinen keikka olikin haastavampi. Lavalla savua niin että rumpalikaan ei nähnyt kuin kosketinsoittajan, basisti-laulajan ja kitaristin peffan. Ei yleisöä laisinkaan.

Ainoa onnistunut kuva koko bändistä lavalla, otettu souncheckin aikana (ei yleisöä eikä lavasavua)

Kahtena päivänä siis pääsi kotiin vasta pitkälti seuraavan aamun puolella. Perjantain keikalta oltiin kotona lauantaina noin klo 04 ja lauantain keikalta kotona oltiin sunnuntaina noin viideltä. Koira oli ihmeissään. Sunnuntain se sitten seurasikin mua jokaisella askeleella. Lapset olivat vanhemmillani hoidossa.

Lauantaina sain SNYltäni sähköisen postikortin että paketti on saapumassa vaikka se ei sitten ehtinytkään perjantaisille synttäreilleni... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

Nyt on sitten hartia oikealta aivan jumissa. Kun onnistuin alkuvuodesta hukkaamaan yhdellä keikkakuvausreissulla monopodistani pikakiinnikkeen, niin sillähän ei nyt mitään tee... Tuo isompi putki on kuitenkin aika raskas kannatella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers