tiistai 29. toukokuuta 2012

Tätäkin pyykkiä pitkästä aikaa

Tänään oli postilaatikossa neljä kestovaippaa. Ostin ne pois kuleksimasta eräältä kaksosten odottajalta. Koska äippäpakkauksessa sellaiset oli ja heillä olisi jääneet käyttämättä, niin tarjouduin ne ostamaan ja mielestäni tein siinä hyvät kaupat.

Tässä ne sitten kuivuvat ensimmäisen pesun jälkeen...Kasvihuoneessakin alkaa jo aika hyvin olla kasvu käynnissä. Sipuleissa on jo pitkät varret. Sieltä pääsee piakkoin niitä hakemaan salaatin sekaan tai pihvin päälle tai leivän päälle tai... Mitenniin hulluna sipulin varsiin?


Vielä olisi likkalasten kesäkurpitsat ja 7 todella minimaalista kirsikkatomaattia istuttamatta varsinaiselle kasvupaikalleen tuohon oikeanpuoleiseen kasvusäkkiin. Vasemmanpuoleisessa kasvusäkissä on vesimelonit.

4 kommenttia:

 1. Aikalailla samanlainen kasvihuone löytyy meidänkin pihasta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pami! Kävin kurkkimassa "pihallesi" (blogissasi) ja havaitsin, että sulla on hieman näppärämmän kokoinen tuo kasvihuoneesi. Tämä mun pikku-ansari on tuplaten samankokoinen. Pienempikin olisi riittänyt, mutta paikallisessa HongKongissa ei ollut kuin tätä kokoa tai sitten niitä kolmeasataa ja ylikin maksavia isompia ja "pysyvämpiä". Tässä mahtuisi kasvattelemaan enempikin satoa, mutta ajattelin että nämä riittävät nyt mulle, kun tässä kasvatellaan tuota mahaakin :)

   Poista
 2. Kiitos Ixu ihanista Sny kuukausista! Olet ollut tosi mahtava Ystävä! Toivon elämääsi iloa, aurinkoa ja kaikkea hyvää! Nyt pääsen viimein vähän tutustumaan sinuun blogisi kautta :) Kauan olitkin ihan salaisuus!:)

  VastaaPoista
 3. Nyt käy kyllä kateeksi tuo kasvihuone!

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers