tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kirja SNY:ltä


Tämä herkullinen englanninkielinen (mutta hyvillä kaavioilla varustettu) ideakirja oli postilaatikossa tänään, KIITOS SNY!

Korttikin oli mukana, josta päättelin että postin lajittelijoilla taikka jakajalla on ollut röntgenkatse ja suklaan mieliteko... Ilmeisesti paketissa on ollut suklaapatukka mutta alla näkyy kuoren repaleet, josta tuo lienee hävinnyt jo hyvän matkaa ennen kuin on meille asti ennättänyt. Ilmeisen ajatustenlukijoita tuolla Itellalla ovat kun olen itse tässä juuri ajatellut ryhtyä suklaalakkoon joksikin aikaa kun tuo henkilövaakamme koittaa väittää aina vaan suurempaa lukemaa...

3 kommenttia:

  1. Tänne saapui suklaatia, ei oltu "ryövätty". ;O) Kiitos paljon niin lähetyksen muusta sisällöstä, kuin myös aivan taivaallisen ihanasta Maya-patukasta! :O)

    VastaaPoista
  2. Voi harmi! Onneksi ei sentään koko paketti hävinnyt... SNY:si

    VastaaPoista
  3. Mäkin lähetin paketin edellisviikonloppuna blogiarvonnan merkeissä, ja vastaanottaja raportoi itelloonin yrittäneen raadelleen siitäkin kulmaa irti. Ovelia nuo postin miehet! Ja ei ne näköjään pelkästään sny-pakettien kimppuun käy. :-) Ihanan kirjan olet saanut!!

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers