maanantai 20. joulukuuta 2010

Huokaisu!!!

On täällä ollut tohinaa ja hyörinää ja ärräpäitä ja vaikka mitä... Kämppä oli taas kuin tsunamin jäljiltä kun tajusin että keskimmäisen synttärit tarttis varmaan pitää vielä ennen koulun joululoman alkua. Ahdistusta ja hermostusta. Hillitöntä raivaamista ja toisinaan tolkutonta raivoamista. Mutta saatiin kuin saatiinkin synttärit pidettyä ensin viikonloppuna sukulaisille/kummeille ja tänään koulukavereille, joista ei kuitenkaan paikalle päässyt kuin kolme, mutta oli siinäkin enemmän siedettävää karvakavereille :)

Tyttö sai meiltä vanhemmilta lahjaksi nukkekodin, jota ryhdytään sitten yhdessä sisustelemaan (ja muutenkin vähän fiksaamaan, mm. alkuperäisten saranoiden tilalle hommataan kyllä pianosaranat!).


Meille tuli isompi ruokapöytä. Nyt ei enää kolise kyynerpäät vastakkain kun olemme ruokailemassa :) Kiitos isä!

 Viimeviikolla keskiviikkona meinasi keskimmäinen vallan lyyhistyä postia tuodessaan kun tuollainen läjäys oli minulle osoitettua postia. Sny-emoilusta :) Kiitos!


Tässä paketit avattuna (kaikki samassa läjässä edelleen, paitsi suklaat jotka on jo menneet parempiin suihin). Joululintu ja -suklaa tulivat Helmiltä,  Puuvillaa ja pellavaa sain Lodelta kerallaan suklaisen tikkarin ja Phedran paketista löysin Geishaa, suitsukkeita ja RoseMohair -kerän. Kiitosta!

1 kommentti:

  1. Huh,tuli perille! :) Hyvin olet emoilun hoitanut tällä kirroksella.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers