perjantai 31. joulukuuta 2010

Sytyckin lopputunnelmia

Vaikka jo kauan sitten olenkin saanut SYTYCK -neuleeni valmiiksi, vaikkakin hiukan eritavoin kuin alkuun suunnittelin. Ensimäisestä päähineestä tuli liian "nafti" omaan päähäni ja sittenhän sen omi esikoinen kun kerran valmiiksi asti olin sen neulonut. Puikoille pujahti toinen johon lisäsin silmukoita reilusti ja nyt siitä tuli hyvä. Sopivan väljä ettei purista taikka kiristä muttei kuitenkaan ihan helpolla putoa päästä vaikka kumartuukin. Mutta kesken tämän neulonnan sain idean; lapaset samalla palmikkokuviolla.

Nyt minulla on sointuvat asusteet talvikeleillä (tosin oikein kovilla pakkasilla nuo lapaset tarvitsevat toiset sisälleen, muuten palelee sormet). Kaikkineen olen tyytyväinen omaan suoritukseeni kansantanssahteluiden parissa. Siinä meni kyllä vähän polkat ja sottiisit sekaisin jenkan kanssa, mutta haitanneeko tuo mitään :) Kivaa oli kuvitella osaavansa neuloa.

Tähän kohtaan täytyy (vielä jonkin aikaa) kuvitella kuva meikäläisestä pipo päässä ja lapaset silmillä :)

***************************

Nyt palataan arkeen ja hautaudutaan sohvalle neulomaan nuttuja Etiopiaan. Kun keskosten "käpälänlämmittimiä" (FB-linkki) jo kolmet tein kumpaankin raajapariin
Keskoslapsille sukkia ja tumppuja

2 kommenttia:

  1. Toivotan Sinulle Halauksien kera Onnellista Uutta Vuotta.

    VastaaPoista
  2. Baskerien pingottaminen lautasten päällä - vallan loistava idea! :D

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers